lauantai 23. syyskuuta 2017

Teatteriin

 
Saikkua, kiitos!
  

Helsingin Kaupunginteatterin vierailu Mikkelissä
  
Stand-up koomikko Ismo Leikolan ja näyttelijä Kalle Pylvänäisen kirjoittama riemastuttava vierailuesitys irvailee lähes kaikelle mitä lääkärin ja potilaan välillä voi tapahtua.
 
Illan aikana selviää voittaako terveyskeskuslääkäri lääkäreiden suomenmestaruuskilpailut vai korjaako potin Eiran yksityinen plastiikkatohtori. Piipahdamme luomulääkärin vastaanotolla ja kuulemme valepotilaana aktiivisesti toimivan Olavin viimeiset kuulumiset. Sairaalan ylilääkäri ja hänen orkesterinsa Duo Aspirin antaa kaikessa karuudessaan oman mausteensa esitykseen, tulkiten Ismo Leikolan jäljittelemättömällä tyylillä tehtyjä lauluja. (HKT)
       
   
Saikkua Kiitos! -esitys on todella löytänyt yleisönsä.
Ympäri Suomea esitetty, Ismo Leikolan ja Kalle Pylvänäisen kirjoittama näytelmä on muutamassa vuodessa kerännyt uskomattoman määrän esityksiä ja yleisöä. Aihe on kaikille suomalaisille tuttu: terveys ja sairaus; terveyskeskukset ja sairaalat; lääkärit, potilaat ja sairaanhoitajat. Nauru on kaikunut ympäri Suomea ja vähän ulkomaillakin. Loistavat näyttelijät Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen esiintyvät useissa rooleissa nauruhermoja kutkuttavasti. Eikä naurulle tuntuisi olevan loppua. (Mikkelin Teatteri)

  
Oli se niin hauska, että hiha kastui!
Puhemäärässä kevyesti neljätuntinen esitys puristettu reiluun kahteen tuntiin.
Uskomaton mies tuo Kivinen.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti