perjantai 20. lokakuuta 2017

Asiakaspalvelua Mikkelissä

 
Hyvää päivää! Mitäpä Teille?
 
Torstai-ilta, ostoshelvetin kautta helpolle eväälle klo 19:25. Niinhän sitä luulisi.
*Ostoshelvetti on leikkimielinen kutsumanimi Mikkelin Graanin ostoskeskittymälle. Käy kokeilemassa paikkaa arkipäivänä pari tuntia puolen päivän molemmilla puolilla. Tiedät, mitä tarkoitan. *Hymiö
  
Alkulyönnit on nyt kirjoitettu, eli asiaan. Siis illan kauppareissun jälkeen halusimme käydä helposti Mikkelin Lähemäen Nesteellä nauttimassa heidän hyväksi kehuttuja hampurilaisiaan. Siis ottaa ne kotiin mukaan. Saavuimme pihaan, ja ohjasin parkkiin. Ässä meni tekemään tilausta. Hetken päästä hän tuli takaisin tyhjin käsin, ja kysyin, että eikö siellä enää myyty hamppareita mukaan? Ei. Iltavuoron tytsy oli sanonut, että keittö menee kiinni klo 19:30, eli enää ei tehtäisi ainakaan "mitään suurta". Hampparit olivat sitten ilmeisesti liian suuria!? No, kaikkein "hauskinta" tässä on se, että klo oli vasta 19:25. Se on tarkistettavissa vaikka videoista. Yksipuolisen tyrmäävän päätöksen jälkeen ajelimme sitten keskustaan Eepin grillille. Huippupaikalle! Ehkäpä emme sitten tarvitsekaan näitä Nesteen burgereita!?

Sain tosin myöhemmin paikan omistajalta viesti takaisin, että tapausta kyllä tutkitaan. Luotan siihen, sillä omistaja on nuoruusvuosilta tuttu nimi.
  
Sitten nukutun yön jälkeen päivään seuraavaan...
  
Mikkelin ESLI, eli Etelä-Savon Liikunta.

Kiirehdinpä ennen talvirenkaita, ja niiden vaihtoa, vielä Paukkulaan. Tarkoitus oli hakea MOBO-suunnistuskarttoja mahdollista viikonlopun ja/tai syysloman reippailua varten. Lähinnä Urpolaa ja UUTTA Kirkonvarkautta varten. Lähdin matkaan hyvissäajoin, että ehdin vielä varatulle ajalle renkaanvaihtoon. No niin..

Pääsin, eli ajoin, tietysti helposti parkkiin Nuoriso-opiston alueelle, ja kävelin alas, kohti Arikum-rakennusta Lomps ja lomps.. perillä ollaan. Menen sisään, ja etsin ESLIä, mutten löydä ketään, enkä mitään. Rakennuksen alhaalta kuuluu ääntä, ja se ääni kuulostaa tutulta. Tunnenkin lopulta hänet (P.K.) aikaisemmista ajoista! Heitän tervehdyksen. Hän vastaa, mutta on yhtä hämillään, kuin minä, mutta yhteydessä puhelimitse johonkin kaupungin numeroon. Juu-juu, odotan. Vihdoin tuttuni kertoo minulle, että hänkin yrittää saada jotain vastuullista kiinni, kun pitäisi palauttaa lainaamansa avaimet. Minä kerron vastavuoroisesti omat pienet karttahuoleni. Hänellä on vielä linja auki ja ojentaa oman puhelimensa minulle. Samalla hän löytää palautuspisteen, eli postilaatikon, omille avaimilleen. Kerron puhelimeen ihmetykseni, ettei enää klo 14:20 paikalla ole ketään, eikä yhtään, elollista, vaikka palvelua pitäisi olla tarjolla klo 16 asti! Välitin turhautumiseni mahdollisesti syyttömälle. Asia ei kuitenkaan edennyt, enkä saanut karttoja. En ollut lähelläkään tyytyväinen.
    
Sitten perjantaina alkuiltapäivästä renkaanvaihtoon, koska kukapa noista 13-tien aamuista enää tietää!? Mikkelin Euromaster. Täällähän olen vaihdattanut renkaani useana vuotena, useaan otteeseen. Sain varattua vaihtoajan torstaina illalla. Aikavaihtoehto sopi minulle oikein mukavasti. 
Tiesin, että omistaja oli paikassa vaihtunut noin vuosi sitten, mutta siitä huolimatta halusin käydä tapani mukaan siellä.
 
Ehdin Paukkulasta ajallani, ja ajoin tyhjän hallinoven eteen itseasiassa noin 7 min ennen varattua aikaani. Nousin autosta ja kysyin asentajilta, että ajanko sisään, kun halli kerran on jo tyhjä. Vastaus oli, että kyllä, mutta pitäisi ensin käydä ILMOITTAUTUMASSA toimistossa. Mikä hemmetin este siinä vielä on, kun olen jo melkein hallissa sisällä (Minähän olen jo varannut ajat. ja siinä kysyttiin rekkarit yms!) ...  Miksi työhön pitää vielä erikseen ilmoittautua? Siis rengastyöhön!? 

Jätin siis auton hallin ovensuuhun käyntiin, ja avasin oven toimistoon. Siellä kaksi miestä olivat jo valmiiksi kiinni luureissaan. Asiakkaita oli sisällä jo muutama valmiina, ja homma kesti, ja kesti. Ei mennyt ketään halliin ennemin. Puhelut kestivät. Tässä odotteluajassa renkaat olisivat jo vaihdettu! Vihdoin "puhelinmies" lopetti puhelunsa, tervehti ja ajoi autoni halliin.

Hallin oviin oli uusi omistaja komeasti liittänyt ohjeet maksaville asiakkaille; Pääsy Kielletty!!
Vaihtohinta oli myös muuttunut utopiaa hipovaksi, 40e!!! (= 2 olutlaatikkoa!)

Ei enää leppoisaa höpöttelyä tutussa paikassa asentajien kanssa, vaan pääsykielletty-kylttikiellot ovissa, ei enää automaattista kesärenkaiden pesua, eikä renkaiden "pussitusta", mutta hinta on muistettu kylmän asiakaspalvelun ohella nostaa.

Mikkelin Euromaster pääsi estolistallenni.
  
Tämmöstä asiakaspalvelua alle 24h:n aikana.
Tarviiko olla huolissaan?

#Edittiä

Kävin tänään (23.10) EM:ssa renkaiden jälkikiristämisessä. Tietenkin tupa oli taas täynnä ukkoja, nyt siellä istui ja seisoi viisi. Enpä viitsinyt jäädä kyttäämään omaa vuoroani, vaan palasin avonaisen hallinoven kohdille, ja kysäisin yhdeltä asentajalta, että pitääkö mennä toimiston kautta, vai kiristäisikö hän ne pomoilta kysymättä. Hän sanoi kyllä, että toimiston kautta, mutta veti hetkessä sanansa takaisin, ja tuli samantien tarkistamaan kireydet. Mielessäni nostin peukkua ja kiitin nuorta asentajaa, ja 1,5min homman jälkeen tein tietenkin saman myös ääneen. Tälläisiä asennenuoria tarvitaan tässä maailmassa enemmän! Hyvä!

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti