torstai 8. helmikuuta 2018

Ruka Chalets Royal Apartments - Yksityinen vuokraaja

  
Rukalle yhdeksi yöksi
 
 

Hinta kohtuullinen, mutta seuraava viesti ei sitten enää ollutkaan!
 

 

Tuli lähinnä mieleen erään Sannin laulun kysymys!?
Tietokonesivun alareunassa on pienellä präntätty siivousmaksu 59€! Tietenkin oma vikahan se on,. kun ei kaikkia pikkuprinttejä tajua lukea, mutta MIKSI se ei näy JO varsinaisessa huonehinnassa!?

  
Tein tämän varauksen sunnuntaina joskus klo 21 aikoihin.
Yllätys tuosta loppusummasta oli melkoinen, koska siitä ei ole mainintaa/vahvistusta, vain vasta kun maksu on maksettu. Tein heti peruutuspyynnön myös Bookingille. "Tee muutoksia varaukseen".

Soitin tietenkin heti seuraavana aamuna 08 jlk tuohon omistajan 0400558428 numeroon ja sanoin peruuttavani kaupat, koska tuollainen pikkupräntti piilossa sivun alareunassa ja outo hintalisäys ei kyllä ole milläänlailla suomalainen markkinointitapa.
  
Isäntä valitti kaikkea Bookingista, ja omista varauksistaan ja ulkomaisista siivouksista yms kaiken mahdollisen. Alkoi kuulostaa jo sen verran opetetulta ruikutukselta, että lopetin puhelun. Sanoin hänelle ottavani yhteyttä jokatapauksessa kuluttajasuojaan ja bookingiin heti, kun reissuni on ohitse.

Sitten sain myös bookingilta emailia, että peruuttaminen ei käy, eikä rahoja palauteta.
"Haluatko kuitenkin silti peruuttaa?" No, en tietenkään.
  


Pääsimme hyin paikalle ja meitä odottikin hyvä huoneisto...
  
 Ohjeet olivat hyvät, mutta sitten..

 
 Huoneisto olikin siivoamatta!
 
 Roskat
 
likaiset astiat.


Yritin soittaa tuohon 0400558428 numeroon useaan kertaan, mutta puhelin oli laitettu poispäältä. Helvatin noloa!

Laitoin viestinkin, mutta siihenkään en koskaan saanut vastausta.
Helvatin noloa edelleen, vellihousu!
   
Eihän siinä muu auttanut, kuin kävellä alas respaan kysymään neuvoa. Siellä tietysti pahoiteltiin tapahtunutta, vaikka eihän tämä heille kuulunut millään tavalla! Naishenkilö oli kuitenkin onneksemme kovin avulias, ja hänen ansiostaan asiat alkoivat rullaamaan. Hän soitteli muutamiin numeroihin. Meidän iltamäkiaikamme lyheni samalla tässä asiaa setviessä joka sekuntti. Hän soitti omistajien yksityisiin numeroihin. Ei edelleenkään vastausta, eli puhelin pysyi edelleen kiinni. Sitten hän sai toisen omistajan kiinni, ja kertoi asiasta ja kyseli vaihtoehdoista. Ei toiminut, kun respa ehdotti, että me olisimme päässeet heidän hotelliinsa näiden vuokraajien laskuun. Verenpaine, verenpaine. Kello tikitti. Tämä hotellin naishenkilö sai sitten kiinni siivousfirman SOL vastaavan ja sai sovittua huoneemme siivouksen vielä illaksi. Tämä tulisi itse siivoamaan huoneiston! Okei, sovimme menevämme rinteeseen siksi aikaa.

Kurvailimme tunnin, ja siinä välissä huone oli siivottu.
Kiitokset molemmille!

Vaikkakin tuo vuokraamamme huoneisto on reilut puolet, jopa enenmmänkin, halvempi, kuin Chaletin muut huoneistot, niin asioiden tulisi edetä suoraselkäisesti.
Valitettavasti tämä on jo toinen kerta Rukalla, että vuokraamamme huoneisto on siivoamatta, kun saavumme paikalle. Pari eri kertaa aikaisemmin on pitänyt huomauttaa mökkien kunnosta. Tänään sitten päätimme olla vuokraamatta mitään Rukan yksityisiltä, tai tuntemattomilta. Niin nuivaa käytöstä, kuin tältä surkealta ressukalta puhelimessa ja ei_puhelimessa saimme, en halua enää uudestaan pilaamaan muuten hyvän paikan fiilistä.
 
Respasta saimme selvän viestin, että emme olleet tämän kohteen ja näiden yrittäjien ensimmäiset asiakkaat, joilla oli heidän kanssa ongelmia!

 
Välttäkää RA TECH INVEST OYn mökkejä!
Periaatteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti